Barion Pixel
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, da bi kar najbolje izpolnili vaše potrebe.
Kategorije / izdelki
picture

Telovadne klopi, garderobne klopi

A tornapad legfőbb tulajdonságai:

 • A tornapad minden testnevelésterem és sportcsarnok elengedhetetlen tartozéka.
 • A tornapadok a legtöbb tulajdonságukban (szabvány) megegyeznek, hosszukat kivéve. Hosszúságuk alapján lehetnek, 2 -, 3 -, és 4 méteresek.
  • A 2 méteres tornapad 3,5 cm vastag, 24 cm széles és 32 cm magas.
  • A 3 és 4 méteres tornapad 4 cm vastag, 27 cm széles és 32 cm magas.
 • Tömör fenyő lapból készülnek, fa vagy fém lábakkal.
 • Fém lábas tornapad esetén a lábak végén található műanyag záródugók óvják a sportpadlót a felületi sérülésektől, karcolásoktól.
 • A tornapadot megfordítva egyensúlyozó gerendaként is használhatjuk.
 • A pad végére szerelt léc alkalmassá teszi, hogy bordásfalfokba is beakasztható legyen.
 • Mindegyik általunk forgalmazott tornapad magyar termék!
- S-Sport.si

Garderobna klop se lahko imenuje popolna izbira, če njena velikost ustreza vašim potrebam in če ne manjka profesionalnega dizajna. Slednje ni pomembno le z vidika učinkovite uporabe, ampak je bistveno tudi za ustvarjanje in vzdrževanje varnih pogojev. Z drugimi besedami, prvi parameter, ki ga morate razjasniti, je dolžina. Se vam zdi polmetrski model zadosten ali se vam zdi dvometrski primernejši in mimogrede, ali bi pristajal? Izbirate lahko tudi med različicami s tradicionalnim dizajnom, če pa želite in potrebujete, lahko izberete tudi dvostranske variante. Velikost je v tem primeru prioriteta, najbolje se obnese, če s pomočjo krojaškega centimetra razjasniš lastnosti medija, da ne pride do negativnih presenečenj.

Stabilna in hkrati tesna zasnova se splača ne le zaradi uspešne uporabe, temveč tudi zaradi varnih pogojev. Če se klop maje, slabo stoji na nogah, je nestabilna in hkrati pri sedečih ustvarja občutek, kot da razpada, potem takšnemu pripomočku ne smete zaupati. Nepričakovano prevračanje lahko povzroči zelo hude poškodbe, zato je zanesljivost tista lastnost, ki jo morate vedno imeti pred očmi, kot sito, ki filtrira neprimerne alternative. Kakovost je eden od ključev do dolgoživosti, zato bodite varčni, ko izberete kos z razkošnim značajem, na primer med izdelki iz naše ponudbe. Garderobna klop je kos izzivom! V šolskem kontekstu se mora takšen rekvizit soočiti z resnimi težavami in izzivi, a zahvaljujoč zgornjemu presejanju ste lahko prepričani o popolnosti svoje izbire.