Barion Pixel
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, da bi kar najbolje izpolnili vaše potrebe.
Kategorije / izdelki
picture

Odrivne deske

Kakšno odrivno desko naj izberem?

  • Za šolsko uporabo: Te odrivne deske so večinoma primerne za množične športe in šolske dejavnosti. Imajo trdno konstrukcijo, vendar niso primerni za redno, profesionalno uporabo. Materialno so v osnovi sestavljene iz laminiranih lesenih plošč s prevleko iz filca. Običajno nimajo dodatnega sloja spužve ali amortizerja.
  • Telovadba, vaja: Te odrivne deske so že bolj robustne in primerne celo za vsakodnevno vadbo. Ustrezajo načelom FIG (Mednarodne gimnastične zveze). Izdelane so iz laminiranih lesenih plošč, prevlečenih s filcem. Ponavadi imajo protizdrsne plastične vložke.
  • Tekmovalno: Te odrivne deske so visoke kakovosti in imajo trdno konstrukcijo. So izjemno trpežni in primerni za profesionalno uporabo. Izpolnjujejo standarde FIG in imajo tudi certifikate, ki potrjujejo kakovost tekmovanja. Po materialni sestavi je sestavljen iz laminiranih lesenih plošč s protizdrsnimi plastičnimi vložki in oblogo iz filca. Običajno ima pod prevleko iz filca tanko plast spužve. Pogosto imajo vzmeti, saj lahko z njihovo pomočjo (količina pomoči narašča s številom vzmeti) vzmetnemo še z večjo silo in hitrostjo.
- S-Sport.si
Razvrsti po: