Barion Pixel
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, da bi kar najbolje izpolnili vaše potrebe.
Kategorije / izdelki
picture

Politika zasebnosti

Vaša zasebnost in piškotki

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Brez vaše posebne privolitve, vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

 

ZAKAJ BOMO UPORABILI VAŠE PODATKE?

Če želite opraviti nakup na www.s-sport.si , potrebujemo poleg vašega imena in priimka tudi vaš naslov in telefonsko številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.

Z nakupom na www.s-sport.si  dovoljujete podjetju S-Sport International d.o.o. hranjenje vaših osebnih podatkov, obdelavo in uporabo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi. V praksi bomo vaše podatke občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije.

Podatkovni upravljalec:

Ime: S-Sport International d.o.o.

Sedež: Madžarska, 7030 Paks, Bocskai utca 5.

E-pošta: info@s-sport.si

Telefonska številka: +38682824384

Spletna stran: http://www.s-sport.si

 

IZBRIS

Na vašo zahtevo bomo vaše podatke izbrisali v rokih in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Po izbrisu vaših podatkov, bomo skladno z zakonodajo, ki ureja to področje v zakonskem roku hranili le podatke o vaših nakupih.

 

PIŠKOTKI

Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo naložimo piškotke, ki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki so vam na voljo.

Brez skrbi, z našimi piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati, prilagoditi cene, marže in podobno. A delovanje naših spletnih strani je brez teh piškotkov praktično nemogoče. Čeprav za njihovo uporabo ne potrebujemo vaše privolitve, vas prosimo, da nadaljujete z uporabo naših strani le, če s tem soglašate.

Naša spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le-te vaši piškotki ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov.

Ker to po slovenski zakonodaji predstavlja večji poseg v zasebnost uporabnika, za njihovo uporabo potrebujemo vašo privolitev. Z vso skrbnostjo smo preverili pogoje delovanja teh strani in menimo, da z aktivnostmi na naših straneh ne kršijo vaše zasebnosti. Vsem uporabnikom naših strani svetujemo, da v uporabo piškotkov privolijo.

Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

 

OBDELAVA PODATKOV V ZVEZI Z ONLINE PLAČILI BARION

Podatki o upravljavcu podatkov: Barion Payment Zrt.

Sedež upravljavca podatkov: 1117 Budimpešta, Infopark sétány 1. I. stavba 5. nadstropje 5.

Telefonska številka upravljavca podatkov: +3614647099

E-poštni naslov upravljavca podatkov: hello@barion.com

Spletna stran upravljavca podatkov: Plačilni ponudnik sodeluje v izvedbi spletne plačila na podlagi pogodbe sklenjene z Upravljavcem podatkov. V tem postopku se podatki prenesejo na spletnega plačilnega ponudnika. Spletni plačilni ponudnik v skladu s svojimi pravilniki o varstvu podatkov obdeluje ime in naslov osebe, številko in čas naročila. Namen prenosa podatkov: zagotovitev transakcijskih podatkov, potrebnih za plačilno operacijo, ki je bila začeta pri spletnem plačilnem ponudniku, v povezavi z nakupom. Pravna podlaga za prenos podatkov: v skladu s členom 6(1) točko b) Uredbe GDPR je izpolnitev pogodbe med vami in Upravljavcem podatkov, ki vključuje plačilo s strani kupca, v primeru spletne plačila pa je za plačilo potreben prenos podatkov, kot je določeno v tej točki.

VAŠA PRIVOLITEV

Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

 

DOVOLJENJE ZA UPORABO

Uporabniki lahko vsebine in storitve uporabljajo skladno z zgoraj navedenimi pogoji. Za druge oblike uporabe vsebin je potreben predhoden dogovor z upraviteljem.

Pri tem je izrecno prepovedano:

·        kraja ali kopiranje baze podatkov delno ali v celoti,

·        vsako kopiranje, distribuiranje, spreminjanje vsebin ali njihovo razširjanje na kakršenkoli drug način, razen kopiranja rezultatov za osebno uporabo,

·        spreminjanje ter vključevanje spletne strani v drugo spletno stran, prodaja ali nadgradnja dela ali spletne strani v celoti,

·        posnemanje in izvajanje dejavnosti, ki bi škodovale ugledu, delovanju in/ali uporabi spletne strani in/ali upravitelja,

·        uporaba avtomatskih poizvedb oziroma uporaba avtomatiziranih sredstev (kot so žetveni programi, roboti, pajki ali strgala), ki avtomatsko pridobivajo podatke s spletne strani ali na drugačen način avtomatsko posegajo ali komunicirajo s spletno stranjo, razen za spletne iskalnike Najdi.si, Google, Yahoo in Bing,

·        uporaba računalniških kod, škodljivih programov ali česar koli, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitve ter njegovi programski in strojni opremi

·        ter uporaba storitve, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in javnim redom.

 

 

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Ponudnik si pridržuje pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. Ponudnik ni odgovoren za povrnitev morebitne škode ali stroškov, ki jih ima član zaradi prenehanja, nedelovanja ali ovir pri delovanju spletne strani. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki utegne nastati na uporabnikovi strojni opremi, programski opremi ali drugi opremi zaradi uporabe spletne strani. Uporabnik mora zagotoviti ustrezno zaščito opreme (protivirusni programi itd.) pred uporabo in dostopom do spletne strani